TV Shqip Live HD APK

TV Shqip Live HD APK

Developer:
Category: Free Video Players & Editors Apps
Publish Date: 2018-02-16

3.6 / 5 | 202198 votes

Appjap Editor's Team Note (Android TV Shqip Live HD 4.0.7)
TV Shqip Live HD App is developed by E.Developer and published in Video Players & Editors category on 2018-02-16. TV Shqip Live HD 's latest version is 4.0.7. According to our rating team, TV Shqip Live HD 's rating score is 3.6 / 5. Please let us know any kind of comments or problems you face by commenting below.

TV Shqip Live HD Description

Ky aplikacion ju mundeson te shikoni kanale shqip ne telefonin tuaj Android.
Aplikacioni eshte LEGAL dhe te gjitha Kanalet procesohen ne serverat tone dhe jane stabile, me kualitet te larte dhe pa nderprerje.
Gjithashtu mund ti ktheni kanalet edhe 24 ore pas.

Ky app punon me Wifi dhe me internetin e (Smartphones 3G,4G,H+), Tablet, Smart TVs me Android system)

Tv Shqip HD eshte platforme televizive pa pagese te cilen mund ta shikoni nga Kopjuteri juaj, nga telefonat Android

(Nese doni edhe tv juaj te jete pjese e kesaj platforme na kontaktoni ne email : elzo.dev@gmail.com>
Download TV Shqip Live HD

As Appjap, we think downloading APK from rather than Google Play is generally risky. We also think the best source to download is Google Play so we redirect you to Google Play.